“GEZOCHT” nieuwe commissieleden

“GEZOCHT” nieuwe commissieleden:

We hebben een aantal commissies die mensen zoeken voor het nieuwe jaar:

Activiteitencommissie: Spetterende feesten, borrels, sportieve activiteiten. Al deze leuke activiteiten kun jij organiseren! De commissie mag geheel vrij verzinnen wat voor leuke activiteiten er op de maandagenda komen. Op deze maandagenda staat altijd vast een activiteit of feest en de DoRiBo (donderdag Rino borrel).

Kookcommissie: Heb jij zin om voor een grote groep de handen uit de mouwen te steken om een heerlijke maaltijd klaar te maken. We eten een keer in de maand op maandag voor de training met ze alle en dit jaar willen we ook voor de DoRiBo samen gaan eten. Je moet dus 2 x in de maand bereid zijn een maaltijd voor Rino te bereiden.

Promotiecommissie: In deze gezellige en creatieve commissie zorg je ervoor dat Rinoceros meer opvalt binnen Utrecht. Denk aan stickeren, flyeren, mensen aanspreken en enthousiasmeren. Ook help je in de UITweek, een van de belangrijkste (en leukste) momenten van het jaar! En…. dit jaar is er een verassing voor de Promotie en de leden. Een kleinigheidje van vroeger komt weer terug, en hier mogen jullie aan werken. Ook houdt je de social media up to date, TOF!

Elk jaar zijn de commissies onmisbaar voor Rino! Lijkt het je wat? Geef in je aanmeldingsformulier aan dat je graag één van de commissies zou willen doen of mail je interesse naar secretaris.rinoceros@gmail.com (dit kan tot 20 september)