Uncategorized

Interne competitie

Zoals kort afgelopen training genoemd werd, begint op 26 oktober de interne competitie!
Dit houdt in dat we om de maandag, in plaats van de gewone partijtjes na het trainen (dus gewoon van 20.30-22.00), achttal wedstrijden tegen elkaar zullen spelen. Iedereen wordt ingedeeld in teams die voor de competitie hetzelfde zullen blijven. De uitslagen worden bijgehouden en voor de kampioen hebben we aan het eind een verrassing!

Als je mee wil doen is het handig als je je aanmeldt door een mail te sturen naar technischcommissaris.rinoceros@gmail.com. Hierin vermeld je je naam, hockeyervaring en eventueel één voorkeur qua teamgenoot! Doe dit vóór 21 oktober zodat wij de 26e de teams klaar kunnen hebben.
Vergeet je vooral niet aan te melden, want anders wordt je elke keer als ‘invaller’ bij een team geplaatst en kan je zelf niet met de glorie strijken, en dat zou zonde zijn.

Overigens is het handig als je elke keer met de competitie-wedstrijden erbij bent voor je team, maar het verplicht je niet om elke keer aanwezig te zijn (hoewel dat wel leuker is natuurlijk). Elk team zal een wissel of twee hebben dus spreek dit tegen die tijd onderling af!