Algemeen

Lid worden bij Rinoceros?

Ga je beginnen aan een nieuwe studie of woon je al een tijdje in Utrecht maar heb je het idee dat je nog iets mist? Kom dan een keertje mee trainen bij Rino, een leuke studenten sport vereniging in Utrecht! De trainingen zijn inmiddels voorbij en de zomerstop is begonnen dus is het helaas niet meer mogelijk om een keertje mee te trainen. Om toch een indruk te krijgen hebben een aantal leden een stukje geschreven over hun ervaring met Rinoceros.

  • Iris, 22 (bestuur 2019| 2020)

In de zomer van 2018 ging ik het derde jaar van mijn studie in en merkte dat er niet veel klasgenoten waren die ook een kamer hadden in Utrecht. Daarom besloot ik wat rond te zoeken en kwam ik via een ander lid uit bij Rino. Ik vond het erg fijn dat er geen wachtlijst was en dat ik voor een relatief lage prijs kon hockeyen. Tijdens de eerste training leerde ik twee meiden kennen waar ik nog steeds vaak mee omga buiten de trainingen en al snel werden dat er een stuk meer. De groep is niet groot waardoor iedereen elkaar in ieder geval van naam kent en er altijd wel iemand is waar je een balletje mee kan spelen. Naast het hockeyen worden er ook veel activiteiten, feestjes en borrels georganiseerd en is het jaarlijkse gala mijn favoriet. Ik was in het eerste jaar erg actief en dat bleef niet onopgemerkt, daarom was het voor mij al in het tweede jaar mogelijk om in het bestuur te komen. Op dit moment is het bijna voorbij, maar ik heb er erg veel van geleerd. Ik zou Rino zeker aanraden als je op zoek bent naar een kleinschalige maar toch actieve vereniging.

 

  • Esmée, 19

⚡Rinoceros⚡

Tijdens de UITweek maakte ik kennis met Rinoceros! Ik had nog niet eerder van deze vereniging gehoord, maar was meteen enthousiast. Trainen wanneer je tijd hebt, gezelligheid én leuke activiteiten waren de dingen waar ik naar opzoek was. Bij Rino heb je dit allemaal !
De trainingen waren eigenlijk niet anders dan dat ik gewend was bij de club waar ik eerder speelde. De training begint met een aantal verschillende oefeningen en eindigt met een wedstrijdvorm. Iedereen is super fanatiek en dat maakt het trainen extra leuk! Na de training wordt er nagepraat en bier gedronken, waardoor je je medespelers goed kan leren kennen.
Rino organiseert daarnaast veel verschillende activiteiten, zoals lasergamen, bowlen of een DOMIBO in cafe Domkop! De borrels vind ik het allerleukste! Doordat ik eerst nog in Zwolle woonde (en later door Corona) heb ik helaas niet vaak kunnen deelnemen aan de activiteiten. Volgend seizoen ga ik dat zeker inhalen!
Buiten Rino spreek ik met een paar meiden regelmatig wat af. Rino heeft er dus ook voor gezorgd dat ik er leuke nieuwe contacten heb bijgekregen 🙂

  • Eline, 20

Ik ben vorig jaar zomer lid geworden. Ik wilde graag hockeyen in Utrecht en toen ik Rinoceros tegen kwam op de uitweek, was ik direct enthousiast. Rino is een kleine maar super gezellige vereniging. Naast de wekelijkse trainingen zijn er nog zat activiteiten om aan mee te doen. Als ik kan, ga ik daar ook altijd naar toe! Zo was mijn favoriet denk ik wel de après-ski avond! De trainingen probeer ik ook zoveel mogelijk bij aanwezig te zijn, maar er zijn geen verplichtingen. Bij de trainingen worden we verdeeld in groepjes en doe je verschillende oefeningen. We sluiten af met een partijtje voor de interne competitie. Al met al een super gezellige, maar sportieve vereniging! Ik hoop je snel te zien bij Rino!

  • Daphna, 20

Via Facebook ben ik Rino terecht gekomen, het fijne aan Rino vind ik dat je in het weekend geen verplichtingen hebt. Ze organiseren met regelmaat activiteiten waar je je voor kunt aanmelden. De trainingen zijn iets anders dan je gewend bent, want je traint met een grote groep opgedeeld in kleinere groepen. Dit was in het begin een beetje wennen, maar uiteindelijk best leuk! Aan Rino heb ik een vriendinnengroep overgehouden, we eten regelmatig samen en zien elkaar buiten de trainingen om. Dus heb jij zin in vooral gezelligheid maar geen verplichtingen? Dan is Rino wat voor jou!

  • Philip, 19

Hey nieuwe leden,

Ik ben Philip, eerste jaars lid bij misschien wel de mooiste hockeyvereniging van Nederland! Wil jij zuipen en hockeyen? Dan ben je hier op de goede plek! Rinoceros is een hockeyvereniging zonder verplichtingen. Elke maandag trainen we en hebben elke maand leuke activiteiten waar je aan mee kunt doen.

Dus wordt hij onze nieuwe Rino topper? Meld je dan nu aan!