Zakelijk

Studentenhockeyvereniging Rinoceros is de tweede studentenhockeyvereniging van Utrecht en telt ruim zeventig leden. Om te kunnen groeien en de vereniging aantrekkelijker te maken voor (nieuwe) leden, zijn wij altijd op zoek naar partners die ons hiermee kunnen helpen. Op verschillende manieren kunt u een sportief studentenpubliek aanspreken waar beide partijen profijt van kunnen hebben.

Bij Rinoceros trainen we elke maandag op een veld van MHV Maarssen. Omdat we niet meedoen met de KNHB-competitie spelen we om de week een eigen interne competitie. Daarnaast organiseren we elke maand een activiteit variƫrend van een etentje, een borrel, een feest, een activiteit als poolen of een combinatie hiervan. Hierbij moet u denken aan het bezoeken van een nationale hockeywedstrijd of het vieren van de Dies, de verjaardag van de vereniging.

Wij kunnen verschillende manieren bieden om uw toekomstige klanten en werknemers te bereiken. U kunt hierbij denken aan reclame op onze website, op de shirtjes die vele leden hebben, bij specifieke activiteiten of kortingsacties van uw kant. Uiteraard zullen wij in overleg ook zoveel mogelijk tegemoet komen aan uw wensen.

Als u interesse heeft in de sponsoring van SHV Rinoceros of wanneer u meer informatie wilt kunt u altijd contact met ons opnemen.

Jelyn Pronk
Sponsor Commissaris

[email protected]