Lid worden

S.H.V. Rinoceros streeft ernaar haar prijzen zo laag mogelijk te houden. Vrijwel alle inkomsten vloeien terug naar de leden. Dit zie je terug aan de hoogte van de contributie en de activiteiten.

Het lidmaatschap van S.H.V. Rinoceros bedraagt slechts €90,- per jaar.
Wij hanteren éénmalige inschrijfkosten van €15,-. Voor dit bedrag kun je het hele jaar trainen onder begeleiding van een goede trainer en deugdelijk materiaal (ballen, pilonnen, hesjes).

Als de informatie op deze website je aanspreekt en je bij ons wilt komen hockeyen, dan kan je je inschrijven via het inschrijfformulier:

Machtigings- en inschrijfformulier S.H.V.Rinoceros

Neem het formulier ingevuld mee naar de training. Een andere mogelijkheid is het formulier te mailen naar [email protected]

Als je nog twijfelt kun je ook eerst 3 keer gratis komen trainen voordat je beslist.
Bij ons kun je het hele jaar door lid worden. We hebben GEEN wachtlijst!

Nog even op een rijtje:
Heel seizoen lid (september t/m augustus) €90,-
Winter seizoen lid (september t/m februari) of zomer seizoen lid (maart t/m augustus) €47,50
Oud-lid (6 keer in het jaar mee trainen) €19,-
Donateur €19,-

Ben je als lid van S.H.V. Rinoceros weer toe aan wat meer hockey en wedstrijden spelen in een KNHB competitie? S.H.V. Rinoceros biedt ook een combi-lidmaatschap aan bij MHV Maarssen. Als combi-lid ben je lid bij S.H.V. Rinoceros en MHV Maarssen. Als lid bij MHV Maarssen train je nogmaals doordeweeks en heb je wedstrijden op zondag. Het voordeel van dit combi-lidmaatschap is dat je je contributie van S.H.V. Rinoceros als korting krijgt op je lidmaatschap bij MHV Maarssen. Hoe werkt het? Schrijf je in via de website van MHV Maarssen: http://www.mhvmaarssen.nl. Vul het inschrijfformulier in en meld bij opmerkingen dat je gebruik wil maken van het combi-lidmaatschap met S.H.V. Rinoceros. MHV Maarssen zal dan verder contact met je opnemen over je plaatsing in een team.

Let Op! Uitschrijven bij S.H.V. Rinoceros kan tot 1 juli. Daarna wordt je lidmaatschap weer met een seizoen verlengd.