S.H.V. Rinoceros streeft ernaar haar prijzen zo laag mogelijk te houden. Vrijwel alle inkomsten vloeien terug naar de leden. Dit zie je terug aan de hoogte van de contributie en de activiteiten.

Het lidmaatschap van Rinoceros bedraagt slechts €90,- per jaar.
Wij hanteren éénmalige inschrijfkosten van €15,- Voor dit bedrag kun je het hele jaar trainen onder begeleiding van een goede trainer en deugdelijk materiaal (ballen, pilonnen, hesjes).

Als de informatie op deze website je aanspreekt en je bij ons wilt komen hockeyen, dan kan je je inschrijven via dit formulier. Neem het formulier ingevuld mee naar de training of scan het in en mail het naar secretaris.rinoceros@gmail.com. Je kunt het ook via de post opsturen naar:

Secretaris Rinoceros
Postbus 525
3500 AM Utrecht

Ook is het mogelijk om eerst twee keer te komen meetrainen voordat je beslist.
Je kunt het door het hele jaar heen lid worden. We hebben geen wachtlijst!

Nog even op een rijtje:
Heel jaars lid (september tot eind juni) €90,-
Half jaars lid (september tot eind januari) of (eind januari tot begin juli)€47,50
Oud-lid (6 keer in het jaar mee trainen) €19,-
Donateur €19,-

Ben je als lid van Shv Rinoceros weer toe aan wat meer hockey en wedstrijden spelen in een knhb competitie? Shv Rinoceros biedt ook een combilidmaatschap aan bij Mhv Maarssen. Als combilid ben je lid bij Rino en Mhv. Als lid bij Mhv Maarssen train je nogmaals doordeweeks en heb je wedstrijden op zondag. Het voordeel van dit combilidmaatschap is dat je je contributie van Shv Rinoceros als korting krijgt op je lidmaatschap bij Mhv Maarssen. Hoe werkt het? Schrijf je in via de website van Mhv: http://www.mhvmaarssen.nl. Vul het inschrijfformulier in en meld bij opmerkingen dat je gebruik wil maken van het combilidmaatschap met Shv Rinoceros. Mhv Maarssen zal dan verder contact met je opnemen over je plaatsing in een team.

Let Op! Uitschrijven bij Shv Rinoceros kan tot 1 juli. Daarna wordt je lidmaatschap weer met een seizoen verlengd.