Lid worden

S.H.V. Rinoceros streeft ernaar haar prijzen zo laag mogelijk te houden. Vrijwel alle inkomsten vloeien terug naar de leden. Dit zie je terug aan de hoogte van de contributie en de activiteiten.

Het lidmaatschap van Rinoceros bedraagt slechts €90,- per jaar.
Wij hanteren éénmalige inschrijfkosten van €15,- Voor dit bedrag kun je het hele jaar trainen onder begeleiding van een goede trainer en deugdelijk materiaal (ballen, pilonnen, hesjes).

Als de informatie op deze website je aanspreekt en je bij ons wilt komen hockeyen, dan kan je je inschrijven via het inschrijfformulier:

Machtigings- en inschrijfformulier S.H.V.Rinoceros

Neem het formulier ingevuld mee naar de training. Een andere mogelijkheid is het formulier te mailen naar secretaris.rinoceros@gmail.com

Als je nog twijfelt kun je ook eerst 3 keer komen trainen voordat je beslist.
Bij ons kun je het hele jaar door lid worden. We hebben GEEN wachtlijst!

Nog even op een rijtje:
Heel seizoen lid (september tot eind juni) €90,-
Half seizoen lid (september tot eind januari) of (februari tot eind juni)€47,50
Oud-lid (6 keer in het jaar mee trainen) €19,-
Donateur €19,-

Ben je als lid van Shv Rinoceros weer toe aan wat meer hockey en wedstrijden spelen in een knhb competitie? Shv Rinoceros biedt ook een combilidmaatschap aan bij Mhv Maarssen. Als combilid ben je lid bij Rino en Mhv. Als lid bij Mhv Maarssen train je nogmaals doordeweeks en heb je wedstrijden op zondag. Het voordeel van dit combilidmaatschap is dat je je contributie van Shv Rinoceros als korting krijgt op je lidmaatschap bij Mhv Maarssen. Hoe werkt het? Schrijf je in via de website van Mhv: http://www.mhvmaarssen.nl. Vul het inschrijfformulier in en meld bij opmerkingen dat je gebruik wil maken van het combilidmaatschap met Shv Rinoceros. Mhv Maarssen zal dan verder contact met je opnemen over je plaatsing in een team.

Let Op! Uitschrijven bij Shv Rinoceros kan tot 1 juli. Daarna wordt je lidmaatschap weer met een seizoen verlengd.