Seizoen 2017/2018

Rinoceros viert vijfde lustrum!

RINOCEROS VIERT VIJFDE LUSTRUM!


In 2018 viert Rinoceros haar 25e verjaardag! Elke reden voor een feest laten wij niet vluchtig voorbij gaan. Om de maand zo goed mogelijk te laten verlopen is er een lustrumcommissie in het leven geroepen. Samen met het bestuur was er hard gewerkt aan alle voorbereidingen. Dit is een korte samenvatting van alles wat we gedaan hebben.

De eerste activiteit vond al plaats in maart en tijdens deze borrel werd het thema van het lustrum onthuld. De lustrumcommissie vertelde vol smart dat de maand april in het teken stond van film & TV, onder de zin spreuk: “Are you not entertained?!”. Alle activiteiten en festiviteiten zijn bedacht op basis van verschillende film en tv-programma’s. Na de exclusieve preview gingen we dansend de nacht in.

We hadden kaarten bemachtigd voor de Euro Hockey League in Rotterdam op 1 april. Als hockeyvereniging is een lustrum niet compleet zonder een hockey activiteit. We vonden het heel speciaal om de clubs een dag aan te moedigen op de exacte dag waarop Rinoceros 25 jaar geleden is opgericht.

Rinoceros had nooit de leuke club kunnen zijn die het nu is zonder de toegewijde inzet van bestuursleden. Een speciale borrel werd gehouden op 6 april, zodat oud-besturen elkaar weer konden zien, samen onvergetelijke herinneringen ophalen en nieuwe maken. De borrel werd warm ontvangen en goed bezocht door de oud-besturen.

’S Avonds een vent, ’s ochtends een vent. Zo gezegd zo gedaan, want de dag na de oud-besturen borrel gingen we survivallen op Olympos, met dank aan U.S.S.V. Simius Hircus. We wilden een deelname aan Echt Meisjes in de Jungle nabootsen, maar het voelde meer als Expeditie Robinson. Desondanks hebben we een top middag gehad en veel gelachen om ons eigen gestuntel!

Een week en heel wat spierpijn later werd er een dansworkshop, geïnspireerd door Dirty Dancing, georganiseerd met U.S.D.V. U Dance. Met het gala op het oog konden we wel een snelcursus salsa, oftewel parendans, gebruiken.

Een van de activiteiten waar iedereen al weken vol smacht naar uitkeek was het First Dates Diner. Het concept was hetzelfde als op tv: blind dates en een drie-gangen diner. Het enige wat miste was een camera ploeg.

Als kers op de taart sloten we het lustrum af met (hoe kan het ook anders?) het Oscars gala in de Woolloomooloo! Laten we het er op houden dat deze nacht niet snel vergeten zal worden.

Onbeperkt drinken staat garant voor een fikse kater en, omdat wij onze leden goed willen verzorgen, heeft de actcie voor de laatste training van april The Hangover maaltijd bereid. Op het menu stond alles wat je ’s nachts in de snackbar vindt: pizza’s, patat, frikandellen en meer. Het was een goede gelegenheid om alle gala herinneringen op te halen en elkaars zwarte gaten op te vullen.

De maand was werkelijk voorbij gevlogen. Namens het bestuur en de lustrumcommissie willen we iedereen bedanken die dit feest mogelijk en gezellig hebben gemaakt!

Check vooral even de foto albums voor een visuele impressie of om jezelf terug te vinden.